Over ons

Wij Stella Hair Company importeren professionele kappers producten uit Italië van het merk Compagnia del colore we zijn ook de officiële verkooppunt in Nederland.

Compagnia del Colore is een Italiaans merk, geproduceerd door de Italian Group dat zowel binnen als buiten Italië al 50 jaar wordt gezien als een van de koplopers op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en productie van professionele kappersproducten. De productlijn van Compagnia del Colore bestaat uit 182 kleuren haarverf waarvan 52 kleuren ammonia vrij aangevuld met 6 productlijnen zodat aan iedere vraag kan worden beantwoord.

Compagnia del Colore biedt innovatieve, aantrekkelijke producten met een heerlijke geur en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Onze filosofie is dat zowel de kapper als de klant bij ons het middelpunt van de belangstelling zijn op het gebied van ontwikkeling van nieuwe producten. Daarom wordt er continue onderzoek verricht naar nieuwe ingrediënten en componenten om de beste esthetische resultaten te behalen in een zo kort mogelijk tijd en met grote eerbied voor het haar, de hoofdhuid en het milieu.

Author StellaHairCompany

More posts by StellaHairCompany

Leave a Reply