Over ons

Wij Stella Hair Company importeren professionele kappers producten uit Italië van het merk Compagnia del Colore we zijn ook de officiële verkooppunt in Nederland.

Compagnia del Colore is een Italiaans merk, geproduceerd door de Italian Group dat zowel binnen als buiten Italië al 50 jaar wordt gezien als een van de koplopers op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en productie van professionele kappersproducten. De productlijn van Compagnia del Colore bestaat uit 182 kleuren haarverf waarvan 52 kleuren ammonia vrij aangevuld met 6 productlijnen zodat aan iedere vraag kan worden beantwoord.

Compagnia del Colore biedt innovatieve, aantrekkelijke producten met een heerlijke geur en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Onze filosofie is dat zowel de kapper als de klant bij ons het middelpunt van de belangstelling zijn op het gebied van ontwikkeling van nieuwe producten. Daarom wordt er continue onderzoek verricht naar nieuwe ingrediënten en componenten om de beste esthetische resultaten te behalen in een zo kort mogelijk tijd en met grote eerbied voor het haar, de hoofdhuid en het milieu.

Veelgestelde vragen

Waarom zie ik geen producten en/of prijzen?

Wij leveren onze producten niet aan particulieren, alleen aan (ambulante) kappers en haarstylisten gevestigd in Nederland en België. Als je kapper bent, kun je een account aanvragen. Als na controle van je gegevens blijkt dat je inderdaad een kapper bent, wordt je account geactiveerd en kun je na het inloggen onze prijzen zien. Je kunt dan ook bestellingen plaatsen.

Kan er een vertegenwoordiger bij mij langskomen?

Natuurlijk kan dat. Neem contact met ons op (bij voorkeur via e-mail) dan kunnen we een afspraak maken.

Hoe kan ik klant worden?

Als je kapper of haarstylist bent met een KvK nummer, kun je een account aanvragen en als we die goedkeuren, ben je klant. Je kunt dan inloggen op onze website, prijzen inzien en bestellingen plaatsen.

Waarom is jullie haarverf zo goedkoop?

Wij importeren onze kappersproducten rechtstreeks vanaf de fabriek in Italie en verkopen ze in Nederland rechtstreeks aan kapsalons ,(ambulante) kappers en haarstylisten. We werken dus niet met groothandels. Een schakel minder in de keten resulteert in een concurrerende prijs.

Geven jullie ook trainingen?

Als je interesse hebt in een training, kun je ons dat laten weten. Onze technisch adviseur zal contact met je opnemen om je wensen met je te bespreken en hij zal daarna een voorstel doen voor een training op maat.

De voordelen

Waarom kiezen voor Stella Hair Company?

• Geen contract

Veel leveraniers van kappersproducten sluiten contracten af. Wij doen dat niet. Wij zijn zelf ook ondernemer. Een ondernemer wil zekerheid, maar zeker ook vrijheid. Bij Stella Hair Company heb je die vrijheid. Ben je niet (meer) tevreden over onze producten of dienstverlening? Dan kun je overstappen op een ander merkt.

• Geen minimum besteldrempel

Als je niet zoveel materialen verbruikt, omdat je parttime werkt of gewoon niet zoveel klanten hebt, is het prettig dat wij geen minimum besteldrempel hanteren. Je bestelt dus zovaak je wilt en zoveel je wilt. Je bent niet verplicht om het hele assortiment af te nemen. Jij bepaalt wat je nodig hebt en op basis daarvan koop je in. Alles kan per stuk worden verstuurd, ook de tubes haarverf.

• Geen onaangekondigd vertegenwoordigersbezoek

We komen graag bij je langs om je te helpen met je techniek of om de laatste nieuwe producten met je bespreken. Maar dat doen we alleen als je daar interesse in hebt en altijd op afspraak. Geen onaangekondigd bezoek. Dan kun jij je volle aandacht richten op je klanten.

Nog niet overtuigd?

Nog meer voordelen:

 • Geen contract
 • Geen minimum besteldrempel
 • Levering per stuk
 • Levering binnen 2 werkdagen
 • Niet verkrijgbaar in de groothandel
 • Levering uitsluitend aan kappers
 • Kwalitatief hoogwaardige producten
 • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
 • Volledig assortiment
 • Kappersproducten
 • Kappersbenodigdheden